torsdag 20 november 2014

Om jag skulle skaffa mig en ny ovana så skulle det bli…


... inget nytt under solen, precis... 

Jag har många gånger tänkt att jag glatt skulle byta alla mina knäppheter och dårskaper mot städmani eller något annat användbart, men ovanor? Vill jag ha fler sådana? Jag tror att jag har så jag klarar mig på den fronten, ärligt talat.

Vad ingår egentligen i kategorin Ovanor? Att rapa efter maten och peta i näsan? Eller att avbryta folk  när de pratar och ligga för nära framförvarande bil när det är halt? Inget av det lockar mig speciellt.

Nej, om jag inte kan få utveckla städmani får jag väl bli arbetsnarkoman. Det måste väl räknas som en ovana, att bara jobba hela tiden och inte bry sig om något annat. 

Då kanske jag äntligen skulle få något gjort.

(Jag har beslutat mig för att anta Lisa Bjärbos utmaning och blogga varje dag i november månad på en given rubrik. Det här är ett av de inläggen.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar