måndag 24 november 2014

Månadens klädesplagg är givetvis…

...benvärmarna!

För nu är det dags igen. Även om vi har haft en extremt varm och mild höst så är det bara en tidsfråga innan vargavintern är över oss och om man då enbart har leggings i garderoben är benvärmarna en given livförsäkring.

Jag rensade ur garderoben i våras och slängde då alla mina benvärmare utom ett par, eftersom de hade sett sina bästa dagar. När nu löven började gulna greps jag en aning av panik. Tänk om modet hade vänt. Tänk om det inte fanns några benvärmare i butikerna i år?!?

Och det fanns det minsann nästan inte.

Hittills har jag inte hittat några som jag gillar, men jag har köpt sammanlagt åtta par och borde därför kunna överleva en genomsnittlig skånsk vinter. Men blir det vargavinter på riktigt får jag gå i ide.
(Jag har beslutat mig för att anta Lisa Bjärbos utmaning och blogga varje dag i november månad på en given rubrik. Det här är ett av de inläggen.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar