söndag 30 november 2014

Kom ihåg

... att den här senaste månaden har varit ett undantag. 

Jag kan inte föreställa mig att jag kommer att blogga dagligen, någonsin igen. Så mycket har jag inte att säga.

Men det har varit en kul övning. En väldigt stor del av mig trodde aldrig att jag skulle klara av det. Den delen brukar ha rätt om sådana saker, så därför är det extra skönt att skriva det här sista inlägget, mot alla odds. Jag har bloggat varje dag, hela den här månaden! Heja mig, litegrann.

Jag har lärt mig massor om bloggande på de här trettio dagarna, både om själva skrivandet och om det tekniska runt omkring. Jag har skrivit inlägg som jag aldrig trodde att jag skulle skriva och publicerat dem, dessutom. 

Men framför allt har jag lärt mig massor om mig själv. Vad jag tycker om att skriva om. Vad som inte känns riktigt lika bra. Hur och när det passar mig att skriva mina inlägg. Att jag behöver låta dem ligga och mogna lite innan jag trycker på Publicera. 

Och det är bra att ha med sig inför framtida inlägg. För att inte tala om resten av livet. (Jag har beslutat mig för att anta Lisa Bjärbos utmaning och blogga varje dag i november månad på en given rubrik. Det här är ett av de inläggen.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar