söndag 16 november 2014

Kolla! Så här ser min autograf ut.

Nu skriver jag av förklarliga skäl inga autografer, men häromdagen skrev jag under ett kontrakt och det ser väl ungefär likadant ut. 

Jag har på fullt allvar tänkt att jag inte kan bli författare eftersom jag inte kan signera böcker med den där gräsliga så kallade handstilen, men nu tänker jag att det kanske går att lösa på något annat sätt. 

Om inte annat känner jag (typ) en tjej i Malaysia som är en hejare på att karva stämplar. Jag skulle kunna leja henne till att karva ett stiligt bomärke åt mig som jag bara kan stämpla i varje bok. Bonk bonk, bara. Jag blir snabbaste signeraren på hela bokmässan. 

Eller så får jag gå en intensivkurs i kalligrafi.(Jag har beslutat mig för att anta Lisa Bjärbos utmaning och blogga varje dag i november månad på en given rubrik. Det här är ett av de inläggen.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar