onsdag 26 november 2014

Kolla! Här jobbar jag.Visst har jag ett skrivbord någonstans, men det försvann en dag under en massa stök och sedan dess sitter jag här och jobbar. Ergonomiskt är det kanske inte helt optimalt, men det är det inte mycket i mitt liv som är. 

Drömmen är förstås, som jag tidigare har skrivit om, att ha ett riktigt arbetsrum med utsikt över något vackert och rogivande, men i nuläget är det så att jag sitter i soffan och jobbar hela dagarna. Eftersom det är en bit till fönstret är det ganska mörkt och svårt att ta bild med stackars mobilen, men i gengäld slipper jag se utsikten över parkeringsplatsen, och det tycker jag helt klart att det är värt.


(Jag har beslutat mig för att anta Lisa Bjärbos utmaning och blogga varje dag i november månad på en given rubrik. Det här är ett av de inläggen.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar