tisdag 4 november 2014

Kolla! Här är en bild på mina fötter i ett par skor jag gillar.

Alltså, allting i min garderob, inifrån och ut, uppifrån och ner, är svart. Så har det varit i pinsamt många år nu. Jag vet inte riktigt varför. 

Men i alla fall. 

Det finns enstaka undantag. Som till exempel de här skorna. 

De är väl inte de mest fotriktiga skorna på jorden. Och man kan ifrågasätta hur passande det är för en 43-årig tant att gå omkring i sådana här skor. 149 spänn på H&M. Moget. Verkligen.

Men när jag ska göra något som jag inte riktigt törs, som till exempel åka till Vimmerby på skrivkurs eller åka till Bokmässan, tar jag på mig de här skorna. För en person som har skor med fjärilar på kan göra precis vad hon vill. 


Släng dig i väggen, Red Bull. Det är i själva verket fjärilssneakers som ger en vingar.(Jag har beslutat mig för att anta Lisa Bjärbos utmaning och blogga varje dag i november månad på en given rubrik. Det här är ett av de inläggen.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar