fredag 28 november 2014

Hepp! Det här tycker jag alla bör läsa.

Jag är väldigt snabb med att lägga till en massa bloggar i Feedly när det är något speciellt ämne som fångar min uppmärksamhet (matlagning, odling, geocaching, vykort, skrivande, osv). Sedan tröttnar jag och rensar ganska våldsamt när det blir för mycket poster och jag inte hinner läsa.

Men den sista bloggen jag kommer att plocka bort är också en av de jag har följt längst.


too much august not enough snowSherry O'Keefe bloggar inte särskilt ofta, men när hon gör det är det nästan alltid så att jag tappar andan av beundran. Det är så klarsynt. Så vackert. Hon är poet, och det märks. Jag läser aldrig lyrik, men älskar det här.

Och när jag blir rik ska jag köpa ett av hennes vackra halsband på Etsy.


(Jag har beslutat mig för att anta Lisa Bjärbos utmaning och blogga varje dag i november månad på en given rubrik. Det här är ett av de inläggen.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar