söndag 2 november 2014

5 saker jag tänkt på idag

Idag har jag bland (mycket) annat tänkt på:

  • att jag borde köpa ca 300 flaskor nagellack  nu när jag har hittat min färg, 

  • att det här med att blogga 30 dagar i sträck kanske var en idiotisk idé men också att det här med att blogga 30 dagar i sträck nog var en skitbra idé, 
  • att runkeeper borde heta bookkeeper och hålla reda på hur mycket jag läser medan jag sitter på motionscykeln och trampar (congratulations! you are now 90% complete with this book!),  •  att jag skulle vilja ha små högtalare till surfplattan för att kunna lyssna på musik när jag lagar mat, 

  • att jag måste tänka ut något riktigt smart att tänka på när jag nu ska blogga om det...
(Jag har beslutat mig för att anta Lisa Bjärbos utmaning och blogga varje dag i november månad på en given rubrik. Det här är ett av de inläggen.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar