lördag 15 november 2014

5 saker jag blir glad av i vardagen


När jag hittar fina vykort i brevlådan. (Händer ganska ofta.)

När jag lyckas odla fram något fint från ett ynkligt litet frö. (Händer rätt sällan.)
När jag ser barn så uppslukade av lek att de är helt omedvetna om omgivningarna och bara ÄR I LEKEN. (Händer alltför sällan.)


När jag (äntligen) får tid att skriva en stund och orden bara faller på plats. (Händer alldeles för sällan!)
När jag glömmer hur gammal jag är och irrar mig in på Youtube och hittar något som det här, De är så jäkla duktiga och de verkar ha så himla kul. Vad di kan, ungdomarna! (Händer rätt sällan.)(Jag har beslutat mig för att anta Lisa Bjärbos utmaning och blogga varje dag i november månad på en given rubrik. Det här är ett av de inläggen.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar