söndag 1 juni 2014

Redovisning igen!

Och vips så var det juni.

Jag begriper inte riktigt hur det gick till, men nu är det så.

Majlöftena minns jag knappt men det går ju att kolla upp sådant nu för tiden och när jag gjorde det insåg jag att det inte hade varit en alldeles förlorad månad, trots att det kanske har känts så större delen av tiden.

Tomatplantorna lever, i alla fall de som jag kan se. Fyra plantor fick flytta ut på lotten igår och de kommer att behöva klara sig själv ett tag. Men de på balkongen växer så det knakar och även om inte alla har hunnit planteras om så blir det nog tomater så det räcker i år om inget oförutsett inträffar.

Det blev inga tre böcker lästa den här månaden men två hann jag med. The Book Thief och 11/22/63 .
Ingen av dem levde upp till mina kanske orimligt höga förväntningar, men det kanske beror på att det är för mörkt att läsa här nere i brunnen. Varför The Book Thief har klassats som ungdomsbok begriper jag inte heller. Men det är väl grötens fel.

Anledningen till att jag inte har hunnit läsa så mycket den här månaden är väl till viss del Hay Day fortfarande, även om tjusningen börjar avta en aning. Men huvudsakligen beror det nog på att jag kommit på att jag fick ALLA SÄSONGER av Gilmore Girls i julklapp och att det är ett alldeles utmärkt tidsfördriv när man sitter nere i en brunn och deppar.

Visst blir det lite sorgligt ibland, men jag älskar blixtsnabba repliker och obskyra popkulturella referenser.

Två sidor i ritblocket har jag lyckats fylla med kladd som inte liknar något direkt, men det var inte heller målet. Det tog kanske sammanlagt en timme att åstadkomma det, så nu är det bara 9 999 timmar kvar tills jag blir riktigt duktig på att rita! Och det ser jag fram emot.

Jag minns inte om det blev någon ny maträtt den här månaden, så det får bli IG på den punkten. Till mitt försvar ska sägas att jag inte har lagat särskilt mycket mat alls, eftersom det varit jobb 7 dagar i veckan och morgon till kväll.

Sammanfattningsvis går det alltså lite sådär. Men det går. Och med tanke på dagsformen är det minsann en seger.

Junis löften:
- Baka en smaskens tårta till skolavslutningen, fota den och redovisa här på bloggen.
- Blogga minst 5 dagar om minst 5 olika saker.
- Gör klart alla uppgifter till kursen så att jag kan avsluta den ordentligt. Inga gamla kompletteringar och restuppgifter ska ligga och skramla över sommaren!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar