onsdag 21 maj 2014

Gröt i hjärnan

Att döma av hur mycket jag bloggar nu för tiden skulle man ju kunna tro att jag aldrig gör annat än att skriva. Men tror man det har man fel.

Här skrivs minsann inte alls.

Det faktum att jag har deadline om tio dagar på de tio sista sidorna i Konrad-boken och bara har skrivit lite halvhjärtat på de första fem för flera månader sedan är något som jag inte orkar bekymra mig över idag.

Det ska jag ta itu med en annan dag.

Dagarna rinner mig mellan fingrarna och trots att läkarvetenskapen har slagit fast att det egentligen inte är något fel på mig känner jag mig fortfarande sjuk. Eller kanske inte så mycket sjuk som fel.

Och hjärnan känns som kall och klumpig havregrynsgröt och vem som helst som har försökt att tänka eller skapa något med en skål kall och klumpig havregrynsgröt kan säkert intyga att det inte alls går särskilt bra.

Så jag sitter här och rullar tummarna, för det mesta. Jobbar så gott det går (inte särskilt), försöker komma ihåg att vattna (tomatplantorna börjar bli stora nu och borde ha planterats om för länge, länge sedan!) och spelar Hay Day varje morgon, hela lunchrasten och hela kvällarna i brist på lust och ork att göra något annat.

Jag har ju ändå tio dagar på mig till deadline.

Oceaner av tid.

Och Tom är nog redo för ett nytt ärende när som helst nu, så tack för idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar