tisdag 8 april 2014

Hundra dagars oförskämd lycka

Postcrossing-folket twittrade igår morse om hur roligt det var att så många fotade av sina vykort för utmaningen #100HappyDays.

Huh? tänkte jag. Och klickade blint på länken som en duktigt konditionerad följare.

Och möttes av det här:
Kan jag? Inte en chans, var min första tanke.

Men min andra tanke var att "lycklig" kanske var att ta i. Men "glad" kanske jag skulle kunna vara, åtminstone en liten stund om dagen. Åtminstone länge nog för att hinna dra fram mobilen och knäppa ett foto.

Det är väl en digital variant av Oprahs tacksamhetsdagbok, och den tror jag ju fungerar, det är bara det att jag inte har tid att skriva dagbok varje dag och jag vill kanske inte heller basera min eventuella lycka på något som en talkshowhost har propagerat för.

Men en anonym internet-sida? Javisst.

Så nu laddar jag inför dryga tre månader, fram till 16 juli närmare bestämt, med lycka och välmående och allmänt positiva vibbar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar