lördag 26 april 2014

Att vilja men inte kunna, del 2456324897452215...

Jag och minstingen tar en gul buss till grannstaden där det pågår en litteraturfestival för barn och unga, nämligen Litteralund. Inte så mycket för litteraturens skull, utan för ett par teaterföreställningar som verkar intressanta.

Men i foajén på Stadshallen där vi ska hämta ut biljetterna pågår en liten utställning om böcker och läsande och även om jag inte tar till mig ett enda av alla de intressanta fakta som förmedlas via den så faller jag pladask för de här bok-konstverken.


Det är nästan så man bli sugen att åka hem och rota fram saxen!

Som så många gånger förut när jag stöter på konst som verkligen talar till mig är den mest påtagliga känslan "Varför har ingen sagt att man kan göra så här?"

och

"Jag vill också!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar