fredag 7 mars 2014

Vill ha!

Jag har aldrig varit en sådan som samlar på saker, men däremot kan jag hastigt och lustigt drabbas av habegär inför vissa föremål, trots att jag inte egentligen har någon som helst användning av dem. 

Som de här frimärkena, till exempel. Man skulle kunna tro att det vore användbart och käckt att sätta dem på något vykort och skicka ut i världen, men se det går då rakt inte. De här frimärkena bara måste jag ju ha. De måste jag äga och spara och se på och älska så mycket en medelålders kvinna nu kan älska fyra små gummerade papperslappar.

Ja, jag älskar böckerna om Lilla Syster Kanin. Ja, jag har läst dem för båda mina barn, med stor behållning för både liten och stor. Och kanske handlar det om att jag vill klamra mig fast vid de lässtunderna, nu när vissa av barnen är vuxna och andra börjar läsa för egen maskin. 

Snart är det slut på sagostunderna.

Men mina frimärken, de tänker jag behålla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar