måndag 31 mars 2014

Domedag nr 3

Så här lät det för en månad sedan:

I Mars Månad Ska Jag:
- Läsa minst 3 nya böcker
- Hitta minst 2 geocacher
- Göra minst 3 övningar i teckningsboken
- Påbörja en ny stickning och hinna tillräckligt långt att det ska gå och fota av ev mönster och färger till domedagsinlägget den 31 mars.


Men hur har det gått?

Tja, några tre nya böcker blev det inte tid till, eftersom jag läste om sju gamla. Till sist blev det bara en avslutad bok under mars månad. Jag har dessutom gett upp ett par och plockat bort dem från min Pågående-hylla på Goodreads. Men jag förlåter mig. Nu blir det mycket förelagd litteratur till kursen i Att skriva barnlitteratur framöver, så det lär bli fler böcker lästa under april månad, men det är samtidigt inte fritt valda böcker, så kanske borde de inte räknas? Fast, jo. Det gör de. Jag läser dem ju.

Två geocacher har jag hittat! Tack vare vackert väder och den första helgen på evigheter som jag inte var tvungen att jobba hela dagarna. Mer sådant, tack!

Det har bara blivit en enda övning i teckningsboken, men det är å andra sidan en mer än förra månaden, så jag klagar inte. Utvecklingen går helt klart åt rätt håll.

Jag har börjat sticka! Och det börjar synas, dessutom. Tyvärr är det helt fel garn, och förmodligen fel stickor, men jag fortsätter ändå, tills jag hunnit skaffa rätt material, bara för att få upp farten och testa lite olika varianter.

På det stora hela har det varit en stressig och körig månad, men jag har inte helt tappat koncepterna och jag håller mig fortfarande på benen. Det måste anses vara en seger.

Inför april tänker jag försöka bättra mig på följande fronter:

- Läsa minst fyra böcker som jag inte har läst förut.
- Skriva minst tre avsnitt av julkalendern.
- Skriva minst en novell. (Va? Var kom det ifrån?)
- Göra minst två ordentliga dagsverken uppe på lotten.
- Göra minst två övningar i teckningsboken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar