söndag 2 februari 2014

Ständigt dessa deadlines...

Än en gång släpar jag mig på händer och knän fram mot en deadline, för uppgifter som jag knappt ens förstår. Dessutom ökar stressen exponentiellt genom att jag inbillar mig att jag idag även måste lämna in tio sidor av Konrad-boken. De som gör det kan nämligen få sina sidor lästa och kommenterade av en livs levande förlagsredaktör på träffen i april.

Jag stressar och sliter och trots att jag inser att det inte är alls så bra som jag skulle vilja försöker jag i slutet av dagen att lämna in de där 10 sidorna, eftersom de ju ändå är bättre än inget alls... Bara för att upptäcka att det inte går att lämna in något i den mappen. Det finns ingen knapp, ingen länk, ingenting. Och efter en halvtimmes frustrerat klickande, svärande och letande inser jag att det inte står söndagen den 2 februari i inlägget.

Det står söndagen den 2 mars.

Förbannade februari till att ha ett antal dagar som är jämnt delbara med 7!

Om det bara hade varit skottår...

Eller om jag inte hade stressat så förbannat och läst hela meningen, kanske man också hade kunnat säga.

Men vad är det för sätt att se på saken?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar