fredag 28 februari 2014

Domedag, igen

Och vips hade februari också tagit slut, utan att jag riktigt hann vänja mig vid tanken på att månaden hade börjat.

Mina månadslöften den här månaden voro trenne:

- Att göra tre övningar till i teckningsboken
 Resultat: Icke sa Nicke. Jag har inte ens tittat på boken under den gångna månaden.

- Att läsa tre böcker (som jag inte har läst förut)
Resultat: Jajamensan! Inte mindre än 6 böcker har jag läst ut under februari och även om två av dem var påtvingad kurslitteratur så innebär det ändå 4 helt fritt valda och enbart för nöjes skull avnjutna böcker. Bra jobbat!

- Att hålla liv i mina sådder
Resultat. Jodå. Det lilla som har grott lever än. Men nu börjar det bli dags för att så igen, känns det som.

Sammanfattning: Inte ens tre bollar lyckades jag hålla i luften. Det har varit en tuff och stressig månad och jag är glad att den är över. Att jag har kommit igång med läsningen är den enda ljuspunkten. Och alla vykort jag har skickat förstås. Men det får bli en alldeles egen blogpost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar