tisdag 4 februari 2014

Änglar finns! Men de är få...

Vissa saker jag gör när jag egentligen borde skriva (eller jobba) är mer njutbara än andra. Som till exempel när jag bestämmer mig för att skicka ett ängel-paket till en person som blivit utan i en tidigare omgång av Postcrossing-forumets International Candy Swap.

Det enda som kan tänkas vara lite jobbigt med en sådan uppgift är att det inte är så lätt att hitta just svenskt godis nu för tiden, när alla företag har blivit uppköpta eller gått ihop med multinationella megakonglomerat. Kanske kan den stackars mottagaren köpa precis allt det här i kjollen nere på hörnet i Klaipeda, Litauen.

Men ändå. Jag skulle bli rätt så tickled pink om jag fick ett oväntat paket som visade sig innehålla allt det här. Dessutom är mottagaren frimärkssamlare, och jag lyckades få posttanten på Coop att sätta så många olika frimärken som hon bara kunde på paketet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar