onsdag 15 januari 2014

Halvtidsrapport

Det här med nymånadslöften kan ha varit en av mina mindre sämre idéer, faktiskt. Även om det är svårt att bättra sig så finns de hela tiden med som ett kom-ihåg om att jag faktiskt har vissa saker som jag både borde och vill göra den här månaden.

Hur har det gått då, hittills? Ja, inte har jag skrivit klart Konrad-boken. Jag har inte ens rört den sedan jag lämnade in till respons för en vecka sedan, och det känns ganska skönt. Jag har koncentrerat mig på de andras texter, som det ska vara, och tänker inte plocka upp Konrad förrän jag har fått och hunnit smälta all respons från de andra. Inte har jag hunnit läsa två nya böcker heller. Inte ens en halv. Där får jag nog lägga på ett kol. Inte har jag gått ner mer i vikt heller, utan snarare tvärtom.

Vissa av löftena är lagom halvvägs avklarade, så här halvvägs genom månaden. Jag har hittat en ny geocache, av två planerade, en som jag har kämpat med och grubblat över länge. Och så har jag provat ett nytt slow cooker-recept, av två planerade. Med lite god vilja ska jag kunna klara av de löftena innan februari drar in.

Jag har skickat nya Postcrossing-kort så fort något har kommit fram, och det tänker jag fortsätta med.

Det är lite lustigt att det enda som redan är avklarat är att jag har gjort tre teckningsövningar. Om det var något av löftena som jag trodde skulle bli liggande kvar i vägrenen var det väl det...

Till helgen har jag även tänkt ge mig på årets första sådd. Det pirrar redan i fingrarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar