fredag 22 november 2013

Blogger, blogger, gamle vän, kan du någonsin förlåta mig???

Nej, nu har jag kämpat med den här förbannade WP i två månader och får det inte som jag vill ha det. Hela poängen med den var ju just att man skulle ha all kontroll, men om man inte är en av killarna i Big Bang Theory och inte kan skilja på en mypfp och en mysql är det fan i mig omöjligt att få det vare sig snyggt eller smidigt.

Nu glömmer vi den lilla indiskretionen och återvänder hem till vår gamla vän Blogger. Den kan man minsann alltid lita på.

Efter att jag meckat hela halva veckan bara för att kunna komma åt min blogg från mobilen gav jag upp och flyttade hela skiten till Blogger. Gick på fem små röda och nu är allting så blått och fint och jag hittar nästan överallt och allting ser ut som jag vill ha det...

Du och jag, Blogger.

Tror jag det.

P.S.
Och nu kan jag blogga från mobilen också. Lätt som en plätt! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar