tisdag 29 oktober 2013

NaNo NaNo - Tredje (fjärde?) gången gillt

sandra_r
November närmar sig och som om jag inte hade tillräckligt med tallrikar att snurra på så anmälde jag mig till årets NaNoWriMo.

Jag hade tydligen varit medlem där i 6 år, men det fanns bara ett gammalt projekt på min sida. Det var ett romanprojekt från förra året som jag helt och hållet hade glömt bort. Förmodligen hade jag väl något projekt i tankarna när jag anmälde mig för 6 år sedan, men om det har varit något där emellan kommer jag verkligen inte ihåg. Så det här blir tredje eller kanske fjärde försöket.

I år blir det i alla fall Konrad för hela slanten, eftersom jag då kan använda kurs-tiden till att skriva. Nu är det dags att börja jobba på det egna projektet för fulla muggar, fram till i januari någon gång, så att skriva 50 000 ord på en månad skulle sitta fint. När jag sökte till kursen trodde jag förstås att jag inte skulle ha så mycket jobb i vinter, men nu blev det inte så. Nu blir det till att vara lite kreativ och lära sig att hushålla med tiden och orken om det ska gå.

Å andra sidan är det bara en månad. Och om jag bara skulle skriva 25000 eller ens 2500 så är det ju faktiskt också en seger. I mina, lite mer överseende, ögon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar