måndag 16 september 2013

Here we go again

För ettusensexhundraelva dagar sedan gav jag upp tanken på att bli författare och lade ner min förra blogg som var tänkt att fungera som skrivdagbok och daglig påminnelse om att det var skriva jag skulle göra.

Lite annat har jag väl sysslat med under tiden, men inget har riktigt kunnat ta skrivandets plats, så därför börjar jag nu om.

Det här är (klichévarning!) den första dagen på resten av mitt skrivarliv, och jag börjar här. Med en ny blogg på en ny plattform som jag misstänker inte kommer bli helt lätt att sätta mig in i.

Målet är inte någon specifik tidpunkt eller händelse utan mer flytande, i form av en förhoppning att jag ska lyckas skapa en tillvaro där skrivandet har en självklar plats och är en del av min vardag. Författare kanske jag aldrig blir, men skrivare, det tänker jag försöka vara hädanefter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar